Portal za korisnike – očitanja, potrošnja, računi i uplate na jednom mjestu

Tvrtka Koprivničke vode za sve svoje korisnike uvela je novi digitalni servis – Portal za korisnike, gdje svi registrirani korisnici usluga Koprivničkih voda mogu jednostavno pratiti i kontrolirati potrošnju, zaduženja i uplate, dostaviti stanje vodomjera, prijaviti kvar ili ažurirati podatke o korisniku.

Također, korisnici mogu upravljati s više računa, odnosno na jednom korisničkom računu može biti više šifri korisnika. Portal nudi informativni izračun potrošnje, kalkulator cijena te postoji opcija generiranja dokumenata s obračunom u realnom vremenu.

Na Portalu za korisnike Koprivničkih voda moguće je jednostavno plaćanje računa (obračuna) skeniranjem barkoda sa uplatnice za određeno obračunsko razdoblje.

Za korištenje Portala za korisnike potrebna je registracija korisnika na adresi portala ili putem poveznice na internet stranici Koprivničkih voda. Na Portal za korisnike Koprivničkih voda korisnici se registriraju e-poštom, OIB-om i „Pozivom na broj“ koji se nalazi na uplatnici računa (obračuna).