Obavijest o privremenom prekidu vodoopskrbe – Trg mladosti

Obavještavamo korisnike vodnih usluga na Trgu mladosti od kućnog broja 6 do 12, da će zbog radova na vodovodnoj mreži u četvrtak, 20. lipnja 2024. godine, doći do prekida u opskrbi vodom u vremenu od 7:30 do 12:00 sati. Za vrijeme trajanja radova opskrba pitkom vodom osigurat će se cisternom smještenom ispred kućnog broja 10 na Trgu mladosti.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Obavijest o privremenom prekidu vodoopskrbe – Ulica Ivana Mažuranića

Obavještavamo korisnike vodnih usluga u Ulici Ivana Mažuranića od kućnog broja 1 do 25, da će zbog radova na vodovodnoj mreži u srijedu, 19. lipnja 2024. godine, doći do prekida u opskrbi vodom u vremenu od 7:30 do 12:00 sati. Za vrijeme trajanja radova opskrba pitkom vodom osigurat će se cisternom smještenom ispred kućnog broja 13 u Ulici Ivana Mažuranića.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

SpongeCity projekt – drugi sastanak dionika u Koprivnici

Početkom lipnja u Koprivničkim vodama održan je drugi sastanak u sklopu SpongeCity projekta s predstavnicima relevantnih institucija za provođenje projekta (‘stakeholder meeting‘). Uz SpongeCity tim Koprivničkih voda, prezentaciji projekta i raspravi prisustvovali su predstavnici Hrvatskih voda VGO Varaždin, Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije, Koprivničko-križevačke županije i Grada Koprivnice. Predstavnici institucija vrlo su se pozitivno izrazili o ovom projektu i u domeni svojih nadležnosti voljni su dati mu svu potporu.

Suočeni s vremenskim nepogodama, naročito poplavama koje su prije nekoliko dana teško pogodile i naselje Rasinju, očituje se aktualnost teme projekta. Ekstremne vremenske nepogode su po vrsti, intenzitetu i lokaciji teško predvidive, ali one su izvjesne i neizbježne. Jedino nam ostaje pripremiti se na njih koliko je moguće kako bi smanjili štetne posljedice. Svi smo ugroženi i osjećamo posljedice klimatskih nepogoda i svi trebamo dati doprinos u suočavanju s njima. U Koprivničkim vodana vjerujemo da su dobrobiti koje će ostvariti ovaj projekt, višestruko korisne za ostvarenje tog cilja.

Obavijest o privremenom prekidu vodoopskrbe – kvart oko Trga kralja Tomislava

Obavještavamo korisnike vodnih usluga na Trgu kralja Tomislava, od kućnog broja 1 do 17, na Trgu podravskih heroja od kućnog broja 1 do 7, na Trgu slobode od kućnog broja 2 do 4, u Ulici Ivana Meštrovića od kućnog broja 24 do 28, u Ulici Ante Starčevića od kućnog broja 45 do 49 i  u Kolodvorskoj ulici kućni brojevi 7, 9 i 15, da će zbog radova na vodovodnoj mreži u petak, 14. lipnja 2024. godine, doći do prekida u opskrbi vodom u vremenu od 12:00 do 16:00 sati.

Za vrijeme trajanja radova opskrba pitkom vodom osigurat će se cisternom smještenom na Trgu kralja Tomislava broj 1.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Obavijest o privremenom prekidu vodoopskrbe – Šenoina i Križevačka ulica

Obavještavamo korisnike vodnih usluga u Ulici Augusta Šenoe od kućnog broja 27 do 46 i korisnika u Križevačkoj ulici 42, da će zbog radova na vodovodnoj mreži u petak, 7. lipnja 2024. godine, doći do prekida u opskrbi vodom u vremenu od 8:00 do 10:00 sati. Za vrijeme trajanja radova opskrba pitkom vodom osigurat će se cisternom smještenom na križanju s Hercegovačkom ulicom.

Zahvaljujemo na razumijevanju.