JAVNI NATJEČAJ za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme

JAVNI NATJEČAJ za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme s probnim radom od 6 mjeseci – DEŽURNI RADNIK – operater na pročistaču

Objavljeno 27. siječnja 2023.

U sklopu projekta Aglomeracije Koprivnica potpisan ugovor o nabavi vozila

Koprivničke vode i Auto Šatrak iz Koprivnice potpisali su ugovor o nabavi vozila za prijevoz radnika i materijala u sklopu projekta ‘Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica’ sufinanciranog sredstvima Europske unije sa 69 posto. Ponuda tvrtke Auto Šatrak d.o.o. odabrana je kao najpovoljnija u postupku javne nabave, a ugovor su prošlog tjedna potpisali Zdravko Petras, direktor Koprivničkih voda, i Damir Šatrak, direktor Auto Šatraka. Nabavljena su tri vozila marke Opel Combo ukupne vrijednosti 59.060 EUR bez PDV-a. Rok isporuke je šest mjeseci od potpisivanja ugovora.

JAVNI NATJEČAJ za predlaganje programa/projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge neprofitne organizacije za 2023. godinu

Na temelju članka 55. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge („Narodne novine“ broj 26/15 i 37/21) te članka 27. i članka 30. Izjave o osnivanju Koprivničke vode društvo s ograničenom odgovornošću Koprivnica (potpuni tekst) od 09.11.2022. godine, direktor dana 24.01.2023. godine raspisuje

JAVNI NATJEČAJ 2023.

Opis programa ili projekta

Proračun programa ili projekta

Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja

Izjava o partnerstvu

Životopis voditelja programa ili projekta

Privola za obradu osobnih podataka

Ocjena kvalitete programa ili projekta

Ugovor o dodjeli sredstava programu ili projektu od interesa za opće dobro

Opisno izvješće programa ili projekta

Financijsko izvješće programa ili projekta

Koprivničke vode kupile dva nova električna vozila, dio sufinancirao Fond za zaštitu okoliša

Koprivničke vode nabavile su dva teretna vozila na električni pogon marke Opel Combo-e koja će se koristiti u poslovanju s ciljem smanjenja emisija štetnih plinova i potrošnje goriva.
Vrijednost oba vozila iznosi 70.319,46 eura (529.822 kn). Vozila su sufinancirana od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u iznosu od 18.581 eura (140.000 kn).
Snaga električnog motora vozila iznosi 100 kW, a potrošnja iznosi 22,4 kWh/100 km. Doseg vozila s jednim punjenjem je 249 km.

Obavijest o privremenom prekidu vodoopskrbe – Ulica Frana Galovića Koprivnica

Obavještavamo korisnike vodnih usluga u Ulici Frana Galovića u Koprivnici od kućnog broja 2 do 19 da će zbog radova na vodovodnoj mreži u utorak, 17. siječnja 2023. godine biti prekid u opskrbi pitkom vodom od 9 do 15 sati. Za vrijeme trajanja radova opskrba pitkom vodom osigurat će se cisternom smještenom ispred kućnog broja 16 u Ulici Frana Galovića.

Zahvaljujemo na razumijevanju.