Započeli radovi na zanavljanju vodovodne mreže na Trgu kralja Zvonimira vrijednosti 300 tisuća kuna

Ovih dana Koprivničke vode su temeljem godišnjeg plana redovnog održavanja započele s radovima na zanavljanju javne vodoopskrbne mreže na Trgu kralja Zvonimira u Koprivnici. Navedenim radovima zamijenit će se dotrajala javna vodoopskrbna mreža izgrađena 1978. godine od PVC cijevi, priključci za višestambene zgrade brojeva 1 do 11,  te zgrade s brojem 20.

Postojeća javna vodoopskrbna mreža od PVC-a, zamijenit će se PEHD cijevima promjera 160 mm u ukupnoj dužini od 290 m. Zanavljanjem javne vodoopskrbne mreže povećat će se sigurnost i kontinuitet isporuke vodnih usluga korisnicima na TKZ-u.

Građevinske radove na zanavljanju vodoopskrbne mreže izvodi Koming d.o.o., dok monterske radove izvode radnici Koprivničkih voda.

Vrijednost radova procijenjena je na 300.000 kn (bez PDV-a), a troškove će u cijelosti snositi Koprivničke vode iz vlastitih sredstava predviđenih za redovno održavanje javne vodoopskrbne mreže.

Predviđeni rok trajanja radova je 30 dana.

U vrijeme odvijanja radova mogući su kratkotrajni prekidi u isporuci pitke vode korisnicima na Trgu kralja Zvonimira, pa se ovim putem mole stanari predmetne naselja za razumijevanje.