Koprivničke vode donacijom podržale projekt besplatnih bilježnica za koprivničke osnovnoškolce

Koprivničke vode i ove su godine donacijom u iznosu od 20.000,00 kn podržale projekt nabave besplatnih bilježnica za koprivničke osnovnoškolce, u organizaciji Grada Koprivnice. U tu svrhu od strane Koprivničkih voda osmišljeni su zabavno-edukativni dizajni kojima su uređene korice bilježnica.

Tako su na koricama bilježnica prikazani „Ciklus vode u prirodi“, vode kao nezamjenjivog resursa za ljudski život i resurs koji treba očuvati od bilo kakvih zagađenja.

Na koricama je prikazana i fotografija Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda grada Koprivnice i okolice u Herešinu, jednog od najvećih uređaja na ovim prostorima Republike Hrvatske s trećim stupnjem pročišćavanja, kojeg svake godine organizirano posjećuju brojni koprivnički osnovnoškolci u sklopu terenske nastave vezane uz zaštitu okoliša.

 

Budući da se radi o hvalevrijednom projektu kojim se omogućava školarcima kvalitetniji i veseliji početak školske godine, Koprivničke vode će zasigurno i u narednim godinama podržavati ovaj projekt.