Terenski posjet delegacije BiH na UPOV Herešin

Dana 30.04.2019. godine Koprivničke vode ugostile su gradonačelnika grada Široki Brijeg Miru Kraljevića sa svojim suradnicima iz gradske uprave i tvrtke isporučitelja vodnih usluga na njihovom području sa svrhom upoznavanja prisutnih sa suvremenim procesom pročišćavanja otpadne vode. Djelatnice Koprivničkih voda, Sanja Horvat i Nikolina Vargović tom su prilikom objasnile cijeli proces pročišćavanja na Uređaju za pročišćavanje otpadnih voda Herešin.

Nakon terenskog posjeta Uređaju za pročišćavanje otpadnih voda Herešin, delegaciju iz Bosne i Hercegovine primila je članica uprave Koprivničkih voda Sandra Sinjeri i upoznala ih je ukratko s radom poduzeća i informirala ih je o projektu Aglomeracija Koprivnica te istaknula da smo lideri na području javnih vodnih usluga, kako u vodoopskrbi tako i u odvodnji.

Tijekom posjeta primio ih je i gradonačelnik grada Koprivnice Mišel Jakšić sa suradnicama, Ksenijom Ostriž i Melitom Samoborec.

Gradonačelnik Širokog Brijega izrazio je veliko zadovoljstvo s posjetom i korisnim informacijama koje su dobili o pročistaču te je zaključio da nisu pogriješili u odluci o izgradnji pročistača otpadnih voda te će im prenesena iskustava uvelike koristiti.